Uw evenementen

Uw evenement in Ecau Lodge

Hebt u zin om een evenement in Ecau Lodge te organiseren? 

Voor een teaambuilding, een vergadering buiten het kantoor, een presentatie of de lancering van een product kunt u genieten van onze 16 lodges en faciliteiten zoals onze zaal, barbecue, etc. Voor meer rustigheid is het zelfs mogelijk het hele domein te privatiseren. 

Onze brochure

De polyvalente zaal huren

Onze zaal (50 m²) en het bijbehorende terras (50 m²) bieden vele mogelijkheden voor uw evenementen met familie, vrienden. Deze gezellige ruimte biedt plaats aan maximaal 24 personen zittend of 30 staand.

We zorgen voor stoelen, tafels en tafelkleden, keukengerei, bestek, koffie en een projectiescherm. De ruimte heeft ook sanitaire voorzieningen.

Als u deze zaal reserveert, kunt u ook gebruikmaken van de buitenfaciliteiten (petanque, tafeltennis, darts, vuurkorf, enz.) die u deelt met de andere bewoners.

Vanaf 420€

Contacteer ons

Privatisering van het domein

Of u nu komt voor een uitje met uw collega's, een familiebijeenkomst, een groep vrienden of een club, jullie zullen allemaal een onvergetelijke tijd beleven in een unieke omgeving!

Als u het landgoed privatiseert, kunt u gebruik maken van de 16 lodges (44 personen) en de faciliteiten, zoals de zaal, een petanqueterrein, tafeltennis, vuurplaats, enz.

Vanaf 2970€

Contacteer ons